top of page

UN EQUIP EXPERT I MULTIDISCIPLINARI

"Som un equip d'advocats i economistes amb experiència i al servei de les persones. La nostra prioritat és atendre el client i a les empreses que requereixen una resposta professional i fer-ho des de l'atenció personalitzada, vetllant en tot moment per la defensa dels seus interessos, tant des de l'assessoria directa, com davant de tercers, de les administracions competents i en els tribunals de justícia".  

 

El despatx d'advocats Jané Assessors ofereix els seus serveis professionals en l'àmbit de l'assessoria jurídica, econòmica, fiscal, comptable i laboral en les diferents especialitats del Dret.

 

El despatx, situat a la Rambla Nova, 9, 3a planta de Tarragona (al costat mateix del balcó del Mediterrani) està integrat per un equip multidisciplinari de juristes i economistes i disposa d'un conveni de col·laboració permanent amb el despatx Roca Junyent per cobrir aquelles necessitats d'assessorament i defensa que ho puguin requerir per la seva especialitat. Així mateix, el despatx ofereix també els seus serveis per a l’assessorament i presentació de tota la documentació fiscal i administrativa que requereixin els seus clients, servei especialitzat en la realització d'auditories i serveis d'assessorament integral en l'àmbit de les corporacions locals.

bottom of page