UN EQUIP EXPERT I MULTIDISCIPLINARI

"Som un equip d'advocats i economistes amb experiència i al servei de les persones. La nostra prioritat és atendre el client i a les empreses que requereixen una resposta professional i fer-ho des de l'atenció personalitzada, vetllant en tot moment per la defensa dels seus interessos, tant des de l'assessoria directa, com davant de tercers, de les administracions competents i en els tribunals de justícia".  

 

El despatx d'advocats Jané Assessors ofereix els seus serveis professionals en l'àmbit de l'assessoria jurídica, econòmica, fiscal, comptable i laboral en les diferents especialitats del Dret.

 

El despatx, situat a la Rambla Nova, 9, 3a planta de Tarragona (al costat mateix del balcó del Mediterrani) està integrat per un equip multidisciplinari de juristes i economistes i disposa d'un conveni de col·laboració permanent amb el despatx Roca Junyent per cobrir aquelles necessitats d'assessorament i defensa que ho puguin requerir per la seva especialitat. Així mateix, el despatx ofereix també els seus serveis per a l’assessorament i presentació de tota la documentació fiscal i administrativa que requereixin els seus clients, servei especialitzat en la realització d'auditories i serveis d'assessorament integral en l'àmbit de les corporacions locals.

DSC_0071.JPG

JORDI JANÉ GUASCH

Soci fundador

Advocat en exercici, col·legiat des de l’any 1986,  any en què va obtenir la Llicenciatura en Dret per la Universitat de Barcelona. És Professor Associat de Dret Constitucional a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona i a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, amb una trajectòria de més de 25 anys de docència. Té el Màster en Dret Comparat per la Universitat Autònoma de Barcelona i el Títol de Dret Civil Català per la “Càtedra Duran i Bas” de la Universitat de Barcelona. És funcionari de carrera del Cos Superior d’Administració (actualment en situació d’excedència voluntària) i va realitzar el Programa de Lideratge per a la Gestió Pública de l’IESE.

Al llarg de la seva carrera professional ha impartit centenars de conferències, ponències i seminaris, especialment  en temes de Dret Públic, sectors regulats (Dret  de les Telecomunicacions, Dret de l'Energia...), Dret Administratiu, Dret Constitucional, Dret Parlamentari, Seguretat Viària, Transports i Mobilitat Sostenible. És autor de diverses publicacions i articles en l’àmbit jurídic i parlamentari.

Jordi Jané té una dilatada experiència en l’elaboració de Lleis i en tot el procediment parlamentari i legislatiu. Ha estat Vicepresident 4rt del Congrés dels Diputats (2008-2015), Diputat a les Corts Generals (1999-2015) i va ser el primer President de la Comissió parlamentària de Seguretat Viària del Congrés dels Diputats. Ha estat Conseller d'Interior de la Generalitat (juny 2015-juliol 2017) i president del Servei Català de Trànsit.

Jordi Jané ha obtingut diversos reconeixements institucionals: Gran Creu de l’Ordre de Sant Raimon  de Penyafort, “Gran Cruz del Mérito en el Servicio de la Abogacía”, atorgada pel "Consejo General de la Abogacía", Medalla al Mèrit de la Seguretat Viària, Placa de Seguretat Viària del “Comisariado Europeo del Automóvil”, Medalla d’Or del Consell de Col·legis de Procuradors dels Tribunals de Catalunya, premi al "Mérito Social en la defensa de la Profesión", “Balanza de Oro de la Justicia” dels Procuradors, Medalla als Serveis Distingits en la Categoria d’Or dels Col.legis de Graduats Socials de Barcelona i Tarragona, membre d’Honor del "Consejo General de Colegios de Administradores de Fincas" i del Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona i Lleida, entre d’altres.

ISSAC2.jpg

ISAAC GONZÁLEZ

Llicenciat en Dret per la URV (2003) i advocat en exercici de l'Il·lustre Col·legi D'Advocats de Tarragona des de 2005. Especialitzat en Dret Penal, Dret Matrimonial i Laboral. L'any 2010 va Obtenir el Diploma d'Estudis Avançats (DEA) de la Facultat de Ciències Jurídiques de la URV pel seu estudi sobre la suspensió de la pena i la reparació del dany al Codi Penal. Membre de la Junta de Govern de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Tarragona entre a els anys 2010 i 2012. Vice-President del Grup d'Advocats Joves del Col·legi d'Advocats de Tarragona entre a els anys 2009 i 2013. He Exercit com a professor del Màster D'accés a l'Advocacia a els anys 2012 i 2013.

 

Des d'agost de 2.000 a agost de 2.008 vaig prestar serveis com a jurista i advocat col·laborador al despatx Ventosa Advocats Associats de Tarragona a l'àrea de dret de la circulació i dret penal.

Des de desembre de 2.008 fins a novembre de 2011, soci en el despatx Kesse ADVOCATS S.C.P, especialista en les àrees de dret penal i dret de la circulació.

 

Des de desembre de 2011 exerceixo com a soci fundador en la signatura C & G ADVOCATS ASSOCIATS.

frederic_royuela2.jpg

FREDERIC ROYUELA

Advocat en exercici, amb una dilatada experiència en diferents despatxos i davant els tribunals. Ha exercit també en el torn d'Ofici en les branques del Dret Penal, Laboral, Violència de Gènere, Administratiu, Estrangeria i Menors. Postgrau en gestió del personal de les administracions públiques per la Universitat Rovira i Virgili.
Ha realitzat diversos cursos de formació per al Consell de Col·legis d'Advocats de Catalunya (cursos de Dret Penitenciari, de Mediació Familiar, de Negociació, d'Oratòria, d'Estrangeria, de Menors, de Propietat Horitzontal, entre molts altres). Té una àmplia experiència en l'àmbit de les administracions públiques, de la justícia penal i en l'assessorament en l'àmbit Immobiliari, dret de família, expedients disciplinaris en la funció pública i conflictes laborals.
Frederic Royuela imparteix i prepara també Ponències i Conferències a les Aules d'extensió Universitària per a adults i per a associacions veïnals..

marc_liria2.jpg

MARC LIRIA

Advocat col·legiat a l’ICAT número 2889. Grau en Dret per la Universitat Rovira i Virgili.
Màster en Advocacia Universitat Rovira i Virgili. Màster Universitari en Dret de la Empresa i la Contractació per la Universitat Rovira i Virgili.

Advocat exercent amb experiència en l’àmbit dels judicis penals, civils, accidents de trànsit, seguretat viària. assessorament mercantil, societari i per fundacions.

marcyago2.jpg

MARC YAGO

Marc Yago Fortuny, és advocat col·legiat en l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona i graduat en dret per la universitat Rovira i Virgili, institució en la qual va cursar també el Màster d’Accés a l’Advocacia, que va finalitzar l’any 2019. Al llarg de la seva trajectòria ha prestat serveis en institucions com la Diputació de Tarragona, concretament en el seu Departament de Serveis Jurídics, també en despatxos professionals com Abogados Calderón (Tarragona) i tanmateix, ha realitzat funcions d’assessor legal al Departament de Sanejament Jurídic de l’empresa Tessi Diagonal (Barcelona). A partir de l’any 2020 inicià una col·laboració professional amb l’advocat Carles Herrera Collado que dura fins a dia d’avui.

carles2.jpg

CARLES HERRERA

 • 1988-1992 WINTERTHUR: Responsable tècnic d’assegurances particulars a Direcció Espanya (Barcelona)

 • 1992-1996 UNIBER (GRUP ZURICH): Director tècnic per a Catalunya i Balears (Barcelona)

 • 1996-1998 ZURICH INTERNATIONAL: Responsable grans comptes construcció i energia. (Barcelona)

 • 1998-2005 EXPERT EJECUTIVOS (Corredoria d’assegurances) Director General (Barcelona)

 • 2005-2007 PROTEGO (Corredoria d’assegurances) Col·laborador tècnic. (Reus)

 • 2007-2010 JURAT D’EXPROPIACIÓ DE CATALUNYA A TARRAGONA . Advocat. (Tarragona)

 • 2008-2020 Advocat col·legiat núm. 2206 de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona.

 

Àrees de pràctica:
a) Danys i perjudicis

 • Accidents de trànsit

 • Accidents de treball

 • Danys contractuals i extracontractuals

 • Responsabilitat Civil general

 • Responsabilitat Civil professional

 • Responsabilitat patrimonial de les administracions

 

b) Dret bancari

 • Reclamació hipoteques amb índex IRPH

 • Reclamació hipoteques amb clàusules terra

 • Reclamació despeses hipotecàries

 • Targetes revòlver

 

c) Dret Penal

 • Defensa d’investigats en processos penals

 • Acusació particular
   

d) Família

 • Matrimonial: divorcis i mediació

 • Incapacitacions civils (tuteles i curateles)

 • Pactes hereditaris

 

e) Dret laboral

 • Acomiadaments

 • Reclamacions de quantitat

 • Accidents laborals

 • Incapacitats permanents