UN EQUIP EXPERT I MULTIDISCIPLINARI

"Som un equip d'advocats i economistes amb experiència i al servei de les persones. La nostra prioritat és atendre el client i a les empreses que requereixen una resposta professional i fer-ho des de l'atenció personalitzada, vetllant en tot moment per la defensa dels seus interessos, tant des de l'assessoria directa, com davant de tercers, de les administracions competents i en els tribunals de justícia".  

 

El despatx d'advocats Jané Assessors ofereix els seus serveis professionals en l'àmbit de l'assessoria jurídica, econòmica, fiscal, comptable i laboral en les diferents especialitats del Dret.

 

El despatx, situat a la Rambla Nova, 9, 3a planta de Tarragona (al costat mateix del balcó del Mediterrani) està integrat per un equip multidisciplinari de juristes i economistes i disposa d'un conveni de col·laboració permanent amb el despatx Roca Junyent per cobrir aquelles necessitats d'assessorament i defensa que ho puguin requerir per la seva especialitat. Així mateix, el despatx ofereix també els seus serveis per a l’assessorament i presentació de tota la documentació fiscal i administrativa que requereixin els seus clients, servei especialitzat en la realització d'auditories i serveis d'assessorament integral en l'àmbit de les corporacions locals.

JORDI JANÉ GUASCH

Soci fundador

Advocat en exercici, col·legiat des de l’any 1986,  any en què va obtenir la Llicenciatura en Dret per la Universitat de Barcelona. És Professor Associat de Dret Constitucional a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona i a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, amb una trajectòria de més de 25 anys de docència. Té el Màster en Dret Comparat per la Universitat Autònoma de Barcelona i el Títol de Dret Civil Català per la “Càtedra Duran i Bas” de la Universitat de Barcelona. És funcionari de carrera del Cos Superior d’Administració (actualment en situació d’excedència voluntària) i va realitzar el Programa de Lideratge per a la Gestió Pública de l’IESE.

Al llarg de la seva carrera professional ha impartit centenars de conferències, ponències i seminaris, especialment  en temes de Dret Públic, sectors regulats (Dret  de les Telecomunicacions, Dret de l'Energia...), Dret Administratiu, Dret Constitucional, Dret Parlamentari, Seguretat Viària, Transports i Mobilitat Sostenible. És autor de diverses publicacions i articles en l’àmbit jurídic i parlamentari.

Jordi Jané té una dilatada experiència en l’elaboració de Lleis i en tot el procediment parlamentari i legislatiu. Ha estat Vicepresident 4rt del Congrés dels Diputats (2008-2015), Diputat a les Corts Generals (1999-2015) i va ser el primer President de la Comissió parlamentària de Seguretat Viària del Congrés dels Diputats. Ha estat Conseller d'Interior de la Generalitat (juny 2015-juliol 2017) i president del Servei Català de Trànsit.

Jordi Jané ha obtingut diversos reconeixements institucionals: Gran Creu de l’Ordre de Sant Raimon  de Penyafort, “Gran Cruz del Mérito en el Servicio de la Abogacía”, atorgada pel "Consejo General de la Abogacía", Medalla al Mèrit de la Seguretat Viària, Placa de Seguretat Viària del “Comisariado Europeo del Automóvil”, Medalla d’Or del Consell de Col·legis de Procuradors dels Tribunals de Catalunya, premi al "Mérito Social en la defensa de la Profesión", “Balanza de Oro de la Justicia” dels Procuradors, Medalla als Serveis Distingits en la Categoria d’Or dels Col.legis de Graduats Socials de Barcelona i Tarragona, membre d’Honor del "Consejo General de Colegios de Administradores de Fincas" i del Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona i Lleida, entre d’altres.

© 2019 JANÉ ASSESSORS

Avís legal

Política de privacitat